Kjære medlem med Prader-Willis syndrom over 30 år!

Vi ønsker deg som er over 30 år eller fyller 30 år i 2020 velkommen til nasjonalt voksentreff i Hell nær Trondheim Lufthavn.

Kjære medlem med Prader-Willis syndrom over 30 år

Vi ønsker deg som er over 30 år eller fyller 30 år i 2020 velkommen til nasjonalt voksentreff i Hell nær Trondheim Lufthavn. Samlingen er økonomisk støttet av Landsforeningen for Prader-Willis syndrom. Voksentreffet er lagt til Scandic Hell i Hell fra lørdag 28. til søndag 29. mars 2020. Scandic Hell hotell er sentralt plassert i kort gangavstand fra flyplassterminalen og togstasjonen.

 

Foreløpig plan for helgen:

Lørdag 28. mars

 • Kl. 12.30                       Frammøte på hotellet
 • Kl. 13.00                       Lunsj på hotellet
 • Kl. 14.00                       Felles avgang til Bowlinghallen i Stjørdal
 • Kl. 14.30 – 15.30           Bowling                        
 • Kl. 16.00 – 18.30           Fritid eller bading i svømmebasseng på hotellet
 • Kl. 19.00                       Felles middag på hotellet – sosialt samvær etterpå

 

Søndag 29. mars

 • Frokost
 • Kl. 10.00 – 11.00          Samtalegrupper
 • Kl. 11.15                      Utsjekking
 • Kl. 11.30 – 12.45          Spasertur eller bading på hotellet
 • Kl. 13.00 – 14.00          Felles middag på hotellet – deretter hjemreise

 

Voksentreffet er støttet økonomisk av Landsforeningen for Prader-Willis syndrom. Det vil derfor ikke bli noen egenandel for deg med PWS og en ledsager innkvartert i dobbeltrom/twinrom. For eventuelt enkeltrom og/eller ledsager nummer to vil det måtte betales en egenandel. Tilbudet inkluderer overnatting for to personer, lunsj, bowling og middag lørdag, frokost og middag søndag. Brus, vann på flaske eller alkoholholdig drikke må betales av den enkelte.

 

Reiseutgifter inntil kr 2 000 dekkes av Landsforeningen. Bestilling og betaling av reise gjøres av den enkelte og refunderes etter regning i ettertid. Kjøring med egen bil godtgjøres med kr 2 per km. Alle krav med dokumentasjon sendes foreningens kasserer etter at voksentreffet er gjennomført.

 

Voksne med PWS som bor for seg selv må ha eget medlemskap i Landsforeningen for Prader-Willis syndrom for å kunne delta på samlinger som støttes økonomisk av foreningen. Forfalt årskontingent må være innbetalt. Alle skal ha med egen ledsager.

 

Praktisk info:

Hotel Scandic Hell, Sandfærhus 22, 7570 Hell https://www.scandichotels.no/hotell/norge/trondheim/scandic-hell

Bowlinghallen i Stjørdal, Kjøpmannsgata 36, 7500 Stjørdal http://bowlinghallen.no/

 

For å kunne reservere korrekt antall og type rom, er det ønskelig med snarlig påmelding. Seneste frist for påmelding er 20. februar. Oppgi navn på den som har PWS og navn på ledsager(e). Påmelding til Anne Tellnes – mobiltelefon 930 51 731 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Vi håper å se deg denne helgen!

 

Vennlig hilsen

Landsforeningen for Prader-Willis syndrom

Christoffer Rustebakke

likeperson

 

Anne C. Tellnes

likeperson