Vi har gleden av å invitere til småbarnstreff (0-6 år) og familietreff for alle Prader-Willis familier i Buskerud, Telemark og Vestfold til Bergvang gård og Thon hotell Vettre i Asker 26. – 27. oktober 2019.

Vi møtes på Bergvang på lørdag. Der kan vi gå fritt rundt å hilse på blant annet sauer, kuer, høner, minigriser og alpakkaer. Noen av dyrene er det lov å mate. Det blir også muligheter for hundekjøring og riding. Og det er en fin balansepark der. Vi serverer litt mat og drikke i lavvoen/gapahuk. Utgifter til dette dekkes av foreningen.

Etter gårdbesøket drar vi til Thon hotell Vettre og sjekker inn og spiser felles middag.

Søndag spiser vi frokost på hotellet. Vi har samtalegrupper og søndagstur.

Detaljert program kommer når vi vet antall på alle påmeldte.

Påmelding innen 26.september. Du melder deg på ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å oppgi navn på deltakere, hvem som har PWS, antall barn og alder. Gi også beskjed om eventuelle matallergier og ander spesielle hensyn.

Foreningen dekker inntil 3300 kr. per familie for mat/overnatting, utgifter utover dette må dekkes selv. Reiseutgifter (billigste reisemåte) dekkes av foreningen utover en egenandel på 1000 kr.

 

Du må ha betalt medlemskontingent for 2019 for å kunne delta. Ved spørsmål ta kontakt med Magnus på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 980 50 999.

Husk å legge til bilder for Intro og hovedbilde under Bilder og Lenker arkfanen over.