Høsten 2021 blir det muligheter for barn og ungdom med PWS og møtes på Beitostølen. Etter ønske fra Landsforeningen så gir Beitostølen Helsesportssenter (BHSS) tilbud til barn og unge med Prader-Willis syndrom.  

Målgruppe: 7 – 17 år (skolealder)

Når: 27.10.21 – 16.11.21.

Antall i gruppa: inntil 9 barn

Hvordan søke om plass: Det må søkes via egen fastlege. Søknadene må være hos BHSS senest 5 md. før oppholdet starter. Søknadene må merkes med dato for oppholdet eller «Prader-Willis» slik at barn blir plassert på riktig opphold. Selv om foreningen har reservert plassene, må alle deltakere søkes inn via egen lege, og de er ikke garantert plass før søknaden er vurdert og godkjent av regional vurderingsenhet og/eller lege ved BHSS. Se BHSS sine nettsider om hvordan søknaden sendes.

Kontaktperson BHSS: Anna Marie Jørstad, tlf. 61 34 08 00/917 68 627

Kontaktperson Landsforeningen: Margrethe Stendahl, tlf. 997 12 627 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Egenandel: Gratis for deltakerne. Ledsager må søke kompensasjon via NAV. 

Formålet med oppholdet vil være å øke deltakernes aktivitetsnivå generelt, og at barnet/ungdommen oppnår økt aktivitet og deltakelse i lokalmiljøet etter endt opphold. Beitostølen gir muligheter for å prøve ut mange aktiviteter uavhengig av årstid. Det er også en fin mulighet for ungene/ungdommene og knytte vennskap, og foreldrene til å dele erfaringer.  

Se https://www.bhss.no/ for ytterligere informasjon.

Benytt sjansen – og søk!

Husk å legge til bilder for Intro og hovedbilde under Bilder og Lenker arkfanen over.