Den 10. internasjonale PWS-konferansen skal holdes i Havana, Cuba, 14.-17. november i år. Interessert i å delta? 

Den internasjonale PWS-konferansen er en konferanse som samler folk fra hele verden som ønsker å lære mer om ny forskning og den siste utvikling i omsorg, behandling og håndtering av PWS. Representanter for foreningen reiser dit, og åpner for at andre interesserte kan melde seg på.

Konferansen tilbyr fire parallellprogrammer:

- Torsdag 14. og fredag 15. november: Program for og med klinikere og forskere fra hele verden presenterer og diskuterer nye funn, tiltak eller ny forståelse av PWS. Resultatene vil bli presentert.

- Torsdag 14. og fredag 15. november: Fagpersoners og omsorgsarbeidernes program. Her vil man drøfte ulike tilnærminger til tjenester for PWS-personer, ulik praksis og utvikling av eventuell ny policy og ny forskning.

- Lørdag 16. og søndag 17. november: Foreldreprogram. Foreldre møtes og deler erfaring fra ulike deler av verden. Her vil dessuten hovedinnholdet fra forskerprogrammet bli presentert

- Lørdag 16. og søndag 17. november: Aktiviteter for personer med PWS og deres familier. Dette foregår på engelsk eller spansk, og en fra familien må være med som ledsager.

- Den siste dagen, søndag 17. om ettermiddagen holdes generalforsamling for IPWSO og organisasjonens ca 100 medlemsland. Da velges nytt styre for de neste tre årene.

Landsforeningen for Prader-Willis syndrom har deltatt på disse «verdenskonferansene» opp gjennom årene, og styret kommer også denne gangen til å sende representanter til konferansen.  Vår delegat til IPWSO har i mange år vært Ragnhild Øverland Arnesen.

Interessert i å delta?
Flere av våre medlemmer har kanskje lyst til å være med til Cuba og denne store og spennende konferansen? I så fall er det viktig å melde sin interesse så snart som mulig. Landsmøtet gjorde i høst vedtak om ekstra tilskudd til dette formålet, og styret kan dermed sponse deltakere med reisetilskudd.  Hvor mye det kan bli snakk om, vil avhenge av interessen for å være med.

Pris per person er i utgangspunktet ca 20.000 kroner, og reiseperiode vil bli fra 9. til 18. november (hjemme 19. nov.).  Man må ha visum for å komme inn i Cuba, dette kommer i tillegg.

Meld snarest din interesse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer om konferansen her: https://www.ipwsoconference.org/