Brukerkurs - Barn med en sjelden diagnose 3-6 år

Frambu arrangerer brukerkurs for barn i alder 3-6 år med en sjelden diagnose 18.-22. september 2017

Kursets målsetning:
Å øke foreldrenes kunnskap om barnets diagnose og ferdigheter, samt gi erfaring med å definere mål for utviklingen til eget barn. Vi ønsker å gi foreldrene økt medvirkningskompetanse overfor barnehagen/skolen og det øvrige tjenesteapparatet.

Kursets arbeidsmåte:
Mange foreldre opplever det som utfordrende å vurdere eget barns utviklingsnivå og om utviklingen avviker fra det som anses som normalt. Mange er også usikre på hvordan de selv kan bidra til en best mulig utvikling for barnet. Det er derfor viktig at foreldrene på et tidlig tidspunkt får god informasjon om diagnosen og veiledning i hvordan de best kan stimulere barnet sitt. Utvikling av ulike mestringsstrategier i hverdagen kan også bidra til å redusere stress hos foreldre og øke stabiliteten i familien.

Har du spørsmål?
Faglig koordinator Kristina Sjøberg Moberg (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Administrativ koordinator Linda Elton (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) 

Telefon sentralbord Frambu 64 85 60 00

Søknadsskjema

Les mer på Frambu sine sider